Document detail
- Login
- Details
eBook | ||
Monographs | ||
Description | *Algae as a potential source of food and energy in developing countries : sustainability, technology and selected case studies / edited by Alvise Perosa, Guido Bordignon, Giampietro Ravagnan, Sergey Zinoviev Venezia : Edizioni Ca' Foscari-Digital Publishing, 2015.- 1 testo elettronico (PDF) (127 p.) |
|
Note | Modalità di accesso: World Wide Web Titolo dalla schermata del titolo doi.org/10.14277/978-88-6969-004-4 |
|
BID | VEA1162820 | |
ISBN | 9788869690044 | |
OCLC | 929848715 | |
Series | Scienza e società , 2 | |
secondary author |
|
|
Notes and Bibliography |
||
|
||
|
||
|
||
Subjects | Paesi in via di sviluppo - Alimentazione - Impiego [delle] Alghe | |
CLASSIFICAZIONE DEWEY | 363.8 APPROVVIGIONAMENTO ALIMENTARE | |
Work's title | Algae as a potential source of food and energy in developing countries | |
Publisher | Ca' Foscari - Venice University Press | |
Year | 2015 |